Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/01/20

Louis Vuitton Live Show & személyes




A mai nap személyes hangvételt veszek, és kicsit naplózok, már ha megengeditek.

Megvan az első rendszeres olvasója az oldalnak. Bár Nicolettee fogalmam sincs, hogy, hogy tudta felbűvészkedni magát A Rendszeres Olvasók közé, de azért szeretném neki megköszönni a fáradtságot, a kutatgatásért. Remélem, megtartja jó szokását, és rendszeresen követ minket. (Nem tudom, mire fel a fejedelmi többes.)

Ma, miután megcsináltam az angol illetve társadalom ismeret osztályozóvizsgát – ne nem azért mert bukfenc volt (arra, ha nem tartom a mesebeli hármasomat, akkor a biológia lesz a befutó), hanem mert mindkettőből előrehozott érettségi teszek. Bár tavaly már megcsináltam rajzból egy 90%-osat, az egyre szuperebb oktatási rendszer miatt, azt hiszem 2011-től, nem lehet rajzból érettségizni – és ez csakugyan egy olyan groundbreaking idea mint a nyelvvizsgáért adható pontok lecsökkentése. (bezzeg, aki 3H-s – halmozottan hátrányos helyzetű – 7 ponttal több jár. Mire sarkall a magyar oktatás? Hogy szülj gyereket, vagy legyél … és több pontot kapsz.)

Az pedig már igazán csak egy finomság, hogy még ma meg kell írnom két cím alapján, két fogalmazást Az ember tragédiáját illetően, méghozzá úgy, hogy kitűnjön a többi közül. Magyar emelt érettségi? Tuti. Szellemi épség holnap reggel? Kizárt.  

Azonban, a legfontosabb hír, hogy holnap, elkezdődik a Párizsi (férfi) Divathét, és 14.30-tól a LOUIS VUITTON őszi/téli férfikollekciójának 2010/2011-es bemutatója lesz. Alig várom.

A Milánói (férfi) Divathét legnagyobb durranása –számomra – Gianfranco Ferré dandy kollekciója, rengeteg szövetkabáttal – amit az elszabaduló indulatok féken tartására egy övet alkalmaznak – és prémpulóverekkel. Csodaszép és csodaizgalmas.


Jó holnapot!
Az Allürista

Nincsenek megjegyzések: