Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/04/15

Intézkedések forgalmi vizsga előtt




Hát valljuk be őszintén, testvéreim az Úrban, hogy igen is túl sokat izgulunk. Legszívesebben, jelen pillanatban kivágnám az előttem lévő levélbontó késsel azt a részét az agyamnak, mely az izgulást kiváltó hormonokat termeli. Rögtön megoldódna a problémám.

Ha ez mégsem válna be, második intézkedésem az lenne, hogy a vezetést oktató iskolák, forgalmi vizsga előtt tartsanak meditációs és jógatanfolyamokat, amelyeken a vizsgázni készülő tanulók, maximális mértékben megtanulhatják az önnyugtatást és a koncentráció maximalizálását.

Ha ez még mindig nem lenne elég, kizárandón a vizsgabiztosok sinus hullámként váltakozó kedélyállapotát, minden vizsgázó mellé, egy escort lányt rendelnék. A vizsgáztatók kedvük szerint választhatnának egy online katalógusból – szőke, barna, fekete, vörös – és választhatnának a szolgáltatás milyenségével kapcsolatban is.
Az első és a második ülés között elsötétíthető üveg lenne, mely mindig a kellő pillanatban „romlana el”.
A hölgyek iránt különösebb figyelmet nem fordító, munka és buktatásmegszállott félőrültek kényelmét masszázsülés, hideg sör (és esetenként marhapörkölt galuskával), valamint egy az anyósölés hátuljára illesztett plazmaképernyős tévékészülék – a legújabb foci és egyéb sporteseményekkel – szórakoztatná.

Na?

Üdv, 
A jövő csütörtökön SIKERESEN levizsgázó Allürista



Holnap The Room party. Találkozunk.

Nincsenek megjegyzések: