Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/04/26

Pelé, Maradona, Zidane for Louis Vuitton


Photobucket


A Louis Vuitton abszolút elemében van. Kétség sem fér hozzá. És most, a 2009/2010 ősz téli kollekciójában bemutatott focilabda mintás táskája után, ismét a rajongókhoz szól.

Az új fotókkal gazdagodott Alapvető értékek kampányában minden idők legnagyobb három futballistája – a brazilok Peléje, Argentína Diego Maradonája és a franciák Zinedine Zidane-ja - állt modellt Annie Leibovitz lencséje előtt, és játszottak le egy hatalmas csocsó meccset.

A kampányfotók 2010. júniusában fognak megjelenni a nemzetközi lapok hasábjain, és ezzel egy időben egy beszélgetés is látható lesz a footballegendákkal www.louisvuittonjourneys.com honlapon, amiben beszélnek karrierjükről, felidézik a nagy meccseket, és megosztják gondolataikat a világ kedvenc játékáról. Végezetül Pelé és Zidane kihívják egymást egy menet asztali focira.
Jelenleg a honlapon szavazni lehet arra, hogy vajon melyikőjük nyeri meg a meccset.

Ezzel a kampánnyal a környezetvédelmi felelősségvállalás és a fenntartható fejlődés jegyében a Louis Vuitton a Nobel békedíjas Al Gore, The Climate Projektjét támogatja Pelé, Maradona és Zidane nevében.



(Köszönet az infóért a LanceComnak)
Élljen a hétfő!
Az’Allürista

Nincsenek megjegyzések: