Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/04/13

Sex & the City 2




Namost – ez nem Na, Most, hanem namost – mondhatnám azt, hogy a Szex és New York annyira egy felületes sorozat (a filmről ugye nem is beszélve), és, hogy már olyan gáz, hogy az 50 éves vén szajhák ott rázzák magukat. Egyébként is, ha valaki a ruhák miatt szereti az egészet akkor az mekkora egy barom, mert megvehetetlen, iszonyat drága (és egyébként is Patrica Field minden szart rájuk aggat).

De NEM. Azt majd lehet másik blogon olvasni. Vagy a Kiskegyed jövő szeptemberi számában. (Egyébként is, megfogadtam, hogy negatív dolgokat sose fogok írni. Na jó legyen nektek egy: borzalmas volt az első mozifilm szinkronja. Carrie nem egy sikítgatós idióta. Csak ha Manolót lát. De egyébként nem.)

A második rész, már előre láthatólag valóban túl lesz minden határon. Már csak ha az egész ruhatárat megnézzük: hihetetlenül luxurious. Field és a beszállítók tényleg beleadtak apait-anyait, hogy bekerüljenek New York kultuszfilmjébe.

Nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok a filmre. És remélem, nem igazolódik be a félelmem, hogy a kritikusoknak igaza lesz: nem lesz tartalom, csak a sok csillogás és életérzés. Mert ugye nagyon szuper amikor Carrie kilibben fehér ruhájában, arany aviatorjában a szálloda ajtaján, de ha nincs mögötte sztori… Fontos mind a kettő.
Azonban, biztos vagyok benne, hogy ismét tele lesz poénokkal, és sírva fogunk kijönni a mozi teremből.  



Jó Holnapot!


Az’Allürista

3 megjegyzés:

Henni írta...

az első film szinkronjában charlotte random sikoltozásai voltak nagyon idegesítőek, sztm. én reménykedem lesz a másodikban valami történet -nem csak nevetségesen drága ruhák- azért aiden, 80as évek, esküvő, penelopé :D szóval talán lesz, de úgyis megnézzem :)

ps. ugye nem gondolod a sorozat felszínes?

Az'Allürista írta...

NEM. A sorozat borzasztóan tuti volt. Hihetetlenül jó témákat boncolgattak, hihetetlenül lenyűgöző stílusban.

Azt be sem engedném a moziba, aki minimum 5 részt nem nézett végig, mert a filmből sok mindent nem tud leszűrni.
(Bár az első rész elején nagyon jó az a pár perces összefoglaló)

Henni írta...

:) tökéletesen egyetértek.