Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/06/17

Inkább a McDonalds? Bezárt az Armani Caffé

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Amilyen nagy szüke-vörös robbanással nyitott az Armani Caffé világszínvonalban kivételesen helytállóan öltözött hazai hírességekkel, annál csöndesebb volt az élete az elmúlt 10 hónapban. Talán a szombati banzájok kivételével 10 embernél több – a személyzettel együttvéve – hétköznap délutánonként nem igen volt látható a high-fashion kávézóban.

A Burzsuj Blog (olvassátok) és a Panoráma (neolvassátok) fejtegetése szerint voltaképp a forgalom hiánya volt az egyik kulcstényező, amely szerepet játszott a kapuzárás bejelentésében. Mindemellett az éttermet üzemeltető franchise cégnek a belső kialakitástól kezdve a legapróbb részletekig egy igen szigorú szerződésnek kellett megfelelnie, amelyhez való alkalmazkodás felemésztette a vállalat keretét. Így aztán Kedves Ferenc úgy döntött eutanáziában részesíti a pénznyelő automatát.

Annak ellenére, hogy személy szerint roppant csalódott vagyok ugyanis ez a kávézó egy stílusinjekció volt a város számára, amely emelte a színvonalát én mindig csak halasztgattam a betérést egy teára. Erre, puff. Majd a Művészben.

De, a kedves Kedves Ferenc kezében nyugvó cég bejelentette: új luxusmárka fog érkezni a kávézó helyére melynek kilétére egy hónapon belül fény derül.
(Több éves kollektív vágyakozása a divatszerető közösségnek a Prada üzlet megynitása. Azonban véleményem szerint erre semmi garancia – én inkább gondolok egy Emporio Armani szintű, de mégis fölkapott márkára – mondjuk DKNY, Just Cavalli, Dsquared.)


Salut,
Az'Allürista

Nincsenek megjegyzések: