Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/09/28

JOY?!?!?! - Ah, oui mademoiselle!

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket
Fotó: Viszlay Márk, Koncepció: Eli van Poeyer



Míg az ízléstelenség mindennapi kataklizmáitól megvakult szemünk folyamatosan a külföldi lapok divatanyagain portyázik, legtöbbször elsiklunk a magyar remekművek felett. Igaz… kevés nemzetközi színvonalú anyag születik – de ha ez megtörténik: az robban. Aktuálisan a Joy októberi számában. *

Az Igor Deseatnikov stylingolásában született fotósorozat, melyben A Stílusvadállat újra támad, egyszerre óda Budapesthez és az őszi szezon legzseniálisabb színéhez, a bézshez mely egyszerre inspirált a kifutó szinte összes tervezőjét.
„Az hogy miért pont camel, erre tényleg ott van a Color Bizottság! De hogy miért must have color, én ugy gondolom, hogy nem akartak feketét, mert gyászos és ilyen depressziós gazdasági korszakban az emberek nem akarnak még több sötét/fekete színt látni! A Camel viszont, annyira innocent és nagyon meleg hatása van! Egyszerűen, bele akarsz bújni!”

A helyszín választása valóban szokatlan az itthoni mintákhoz képest. Míg a francia Vogue nacionalista indulatait levezetve minden számában megjeleníti Párizst valamely magasztos formában, addig mi magyarok tartózkodunk Pest világvárossá emelésétől.
„A tökéletes helyszínt úgy találtuk, hogy nagyon összhangban, kifinomultan akartuk prezentálni a színt - egyszóval semmi játék ellentéteken. A rakpart építészeti pedig nagyon Párizst idézi a számomra, egy kifinomult párizsi nőt, hölgyet!” – mondta Igor, aki pár styling tippel is ellátta a bézsek szemérmetlen rajongói táborát.
„Legjobb, ha sötétebb barna árnyalatokkal párosítod és aranyszínű kiegészítőkkel a legjobb. Feketével is nagyon chic! A neon darabok is edgy-n néznek ki, de az inkább nyáron lesz tuti – Burberry! Tone in tone-ként is nagyon jó, viszont ezzel kell vigyázni!”


Ráadás tipp: ha szeretnél decens és überstílusos lenni, használj bézst és szürkét egyszerre. A két árnyalat egyszerre tesz szürke kisegérré egy kis csavarral, és elegáns stílusbombává.

Salut,
Az’Allürista




*Robban, ahogyan a cikkek is, melyek az öntudatos, helyes önértékeléssel rendelkező, ízléses és stílusos lányt kívánják újradefiniálni megannyi értekezésükkel – az önbizalomhelyrerakó tippektől kezdve, a hímvessző érzéki nyalogatásáig.
- Az egyetlen hozzáfűznivaló: attól, hogy a Mayo Chix hirdet és a főszerkesztőasszony kénytelen berakatni pár darabot, attól még nem menő. Ahogyan a lila pufi dzseki sem.
(Csak a fekete… Jared Letón.)

Nincsenek megjegyzések: