Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2010/09/19

The talented Miss Mullingan

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket




Akárcsak John Galliano hatalmas virágszirmokból és briliáns levelekből megálmodott Haute Couture bemutatója a Párizsi Divathéten, úgy borult virágba mind a mozi, mind a színház területén Carey Mulligan karrierje.

A mai mozivilág legbájosabb színésznőpalántája 25 évesen, rengeteg kortársával ellentétben nem folyik a csapból, elmés szerepeket kap és ad át a nézőnek, valamint megmaradt annak az elragadó brit hölgynek, akinek a világ az An Educationben megismerhette.

Carey-vel a párizsi houte couture bemutatók után Grace Coddington és Peter Lindbergh készített egy a személyiségéhez mesésen passzoló elragadó sorozatot Provance-ban - így a stáb megkönnyebbülésére a több millió forintos ruhák egy éjszaka alatt megérkeztek a fotózás reggelére egy kamionban.

A sorozat klasszikus és felemelően egyszerű - köszönhetően Carey hétköznapi bájának és nem szokványos bűvöletének, a természetes francia, vadvirágos vidéknek, valamint a párjukat ritkító ruhagrandiózusok összefonódásának.

A Teljes riportot az alábbi linken elolvashatja, a 2950 Forintot spórolni kívánó fashionista: http://www.vogue.com/magazine/article/the-talented-miss-mulligan/ 



Salut,
Az'Allürista

Nincsenek megjegyzések: