Sikkről, stílusról - spiritusszal. Bio, Kontakt, Jegyzet, Fenomén, Objet de l'Obsession, C'est l'Allure.


2011/01/27

Fashion Guide, és ami sejthető



+




AZ'ALLŰR blog Február 1-én csatlakozik a Fashion Guide-hoz.

„Bízom abban, hogy a Fashion Guide (fashion-guide.hu) bloggereinek írásait is rengetegen olvassák majd, hiszen naprakészen számolnak be mostantól egy helyen minden divattal kapcsolatos tudnivalóról" - mondta Wiszkidenszky András, a United Publishers kiadó vezetője.

Roppant pozitív reményeket táplálok a Fashion Guide iránt, ugyanis bízok abban, hogy az elkövetkezendő hónapokban a portál egy olyan erős véleményformáló platformmá válik a minőségre és divatra szomjazó magyar közönség körében, melyre itthon még nincs példa.

A Fashion Guide egy olyan kezdeményezés, amellyel nem pusztán a bloggerek járnak jól, de maguk az olvasók is. A portál szubjektív hangvételének és többperspektívájú véleményeinek köszönhetően esküdtszékként szolgál a nemzetközi és hazai divatipar elbírálásában – s mindezt szakszerűen, közel sem közhelyszerű módon tálalja intelligens olvasóinak.

Mindemellett személy szerint érezni vélek egy kis összefogás illatot, melynek hatása képen a minőségi bloggerek megítélése hazánkban jelentős mértékben javulni fog – remélhetően.
Hiszen ahhoz, hogy valaki értsen a divat nyelvén és jól is kommunikálja, nem kell éveket lehúzni ruhahordárként egy magazinnál, hogy szóhoz is jusson az illető.

Az oldal főszerkesztője, a szikrázóan olaszosan elegáns Vajda Mályi Zsuzsa.



Salut,
Az’Allürista

Nincsenek megjegyzések: